”Brody, 29, teki jäätävän muodonmuutoksen Tinder-treffin suorien sanojen jälkeen – Katso ennen ja jälkeen kuvat!”

Uskomaton muodonmuutos: Brody Balinski pudotti 53 kiloa pilkan jälkeen

🏋️‍♂️ Brody Balinski, 29, koki elämänsä käännekohdan deittisovellus Tinderissä tapaamansa naisen kanssa vietettyjen treffien jälkeen maaliskuussa 2020. Hän painoi tuolloin enimmillään 122 kiloa ja sai treffikumppaniltaan pilkallisia kommentteja painostaan. Tämä sai Balinskin motivoitumaan kuntoilun saralla ja tekemään suuren elämänmuutoksen.

📱”Lähetimme vain tekstiviestejä ja pidimme sen hyvin rentona. Kello oli 11, ja hän kertoi olevansa vielä sängyssä. Vastasin hänelle, että aika nousta ja motivoitua. Ja hän vastasi, että ’tuo merkitsee paljon sellaiselta, jonka painoindeksi on 34′”, Balinski muistelee keskustelua Daily Starin haastattelussa.

💔 Sanat satuttivat syvästi ja pistivät Balinskin pohtimaan omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Hän sai myös läheiseltä ystävältään viestin, jossa tämä ilmaisi huolensa Balinskin painosta. ”Minusta tuntui, että minua olisi lyöty vatsaan. Mietin, että minun pitää tehdä muutos”, Balinski kertoo.

🥗 Näin paino lähti: Balinski päätti kanavoida kaiken energiansa painonpudottamiseen. Hän muutti ruokavaliotaan ja vaihtoi muun muassa kaksi noutoruoka illassa kananrintafileisiin ja salaattiin. Kun paino alkoi vähetä, hän lisäsi liikuntaa kävelyllä ja juoksulla. Ensimmäisten 10 kuukauden aikana hän pudotti 53 kiloa ja on sittemmin saanut kroppaansa lihasta ja on nyt timmissä kunnossa.

🏃‍♂️ Painonpudotus ei lopulta ollut niin vaikeaa, koska motivaatiotekijöitä oli niin paljon taustalla. Balinskin itseluottamus on parantunut ja hänellä on parempi näkemys arvostaan. Hän on seurustellut muutamia kuukausia uuden tyttöystävänsä kanssa, joka on ”luultavasti eri tasolla kuin minä aiempina vuosina”, Balinski toteaa.

👀 Entä se pistävä kommentti Tinder-deitiltä? Balinski ei ole kuullut hänestä mitään sen jälkeen, mutta jos nainen puhuisi hänelle uudelleen, hän kiittäisi tätä. ”Hän oli osaltaan syy siihen, miksi päätin tehdä muutoksen”, Balinski sanoo.

📸 Jos haluat nähdä kuvia Balinskin uskomattomasta muodonmuutoksesta, voit katsoa ne hänen Instagram-profiilistaan. Tältä hän näytti ennen painonpudotustaan ja tältä hän näyttää nykyään.

Tämä tarina osoittaa, että joskus negatiiviset kokemukset voivat toimia voimakkaina motivaation lähteinä positiivisiin muutoksiin elämässämme. Balinskin tarina voi inspiroida monia ihmisiä, jotka kamppailevat oman painonsa kanssa ja etsivät motivaatiota aloittaa terveellisemmät elämäntavat.