”Kuka korvaa hänet? – SM-liigan maalitykki sivuun pelikiellossa, joukkueen kohtalo vaakalaudalla”

Jaakko Rissaselle pelikielto – KalPa joutuu pärjäämään ilman keskushyökkääjäänsä

KalPan Jaakko Rissanen on saanut yhden ottelun pelikiellon ja joutuu jättämään väliin maanantain Ilves–KalPa-ottelun. Rissanen huitaisi mailallaan Ilveksen Eetu Päkkilää käteen, mikä Liigan kurinpitodelegaation mukaan oli pelikiellon arvoinen teko.

Tilanne tapahtui, kun Rissanen tuli tilanteeseen taaempaa ja huitaisi voimakkaasti Päkkilää mailallaan alakäteen. Huitaisu ei osunut Päkkilän mailaan, mikä katsottiin piittaamattomaksi teoksi. Kurinpitopäätöksessä todetaan, että teko täytti huitomisen tunnusmerkistön.

KalPa johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2–0, ja kolmas ottelu pelataan maanantaina Tampereen Nokia-areenassa. Rissasen poissaolo on joukkueelle takaisku, sillä hän oli KalPan kolmanneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa 10+27=37 tehopisteellä. Kevään neljässä pudotuspeliottelussa Rissanen on syöttänyt kaksi osumaa.

🏒 Jääkiekon ystäville Rissasen poissaolo voi olla pettymys, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden muille pelaajille nousta esiin ja näyttää kykynsä kovissa pudotuspelikamppailuissa. KalPan kannattajat odottavat varmasti innolla, kuka ottaa Rissasen paikan ja kuinka joukkue pärjää ilman häntä tärkeässä ottelussa.

📺 Jääkiekon seuraajille tarjolla on myös IL-TV:n asiantuntija Pekka Virran arvioita Tapparan ja Ilveksen pudotuspeleistä, joka voi tarjota lisänäkökulmia ja syventää käsitystä joukkueiden tämän hetken tilanteesta.

Maanantain ottelu tulee olemaan jännittävä näytös, ja vaikka Rissanen on sivussa, jääkiekon ystävät voivat odottaa tiukkaa kamppailua kahden vahvan joukkueen välillä. Onko KalPa valmis ottamaan kolmannen voiton putkeen, vai nouseeko Ilves haastamaan sarjan kärkipaikkaa? Kaikki ratkeaa jäällä! 🥅