”Legenda ennustaa McGregorin tuhoa: ’Ajanhaaskuuta’ varoitetaan”

Conor McGregorin paluu UFC-häkkiin: Odotus päättyy kesäkuussa?

Maailman tunnetuin vapaaottelija Conor McGregor, 35, on viimeksi nähty ottelemassa vuonna 2021. Nyt hänen uskollisten fanien ja kamppailukansan pitkä odotus saattaa vihdoin päättyä. Irlantilaisottelijan on määrä kohdata 38-vuotias amerikkalainen Michael Chandler UFC:n 303-ottelutapahtumassa Las Vegasissa kesäkuun lopulla.

Tämä kevyensarjan ottelu herättää paljon kiinnostusta, mutta myös epäilyksiä. Vapaaottelulegenda Demetrious Johnson, entinen UFC:n kärpässarjan mestari, ei ole vakuuttunut ottelun toteutumisesta. Hän pohti asiaa MMA Fightingin podcastissa ja ilmaisi epäilynsä sanomalla, että McGregor saattaa yllättäen perua ottelun.

Chandlerkaan ei ole astunut häkkiin pitkään aikaan, viimeksi vuonna 2022. Hän on odottanut kärsivällisesti mahdollisuutta otella McGregorin kanssa, mikä olisi hänelle uran rahakkain ottelu. Johnsonilla oli kuitenkin Chandlerille synkkä ennustus: ”Haaskaat aikaasi.”

Ottelun ympärillä on ollut myös muita epävarmuustekijöitä. Esimerkiksi Dublinissa suunniteltu lehdistötilaisuus peruuntui yllättäen, mikä herätti kysymyksiä ottelun toteutumisesta. McGregor pahoitteli tilannetta ja totesi esteiden olleen hänestä riippumattomia.

UFC:n puheenjohtaja Dana White on kuitenkin rauhoitellut tilannetta ja vakuuttanut, että ottelu on yhä suunnitteilla. Mikäli ottelu toteutuu, se olisi merkittävä sekä UFC:lle että Chandlerille. McGregorin ei taloudellisen tilanteensa puolesta tarvitsisi enää palata häkkiin, mutta voitto hänestä avaisi Chandlerille uusia ovia.

Tämän kaiken keskellä vapaaottelufanit voivat vain odottaa ja toivoa, että kesäkuussa he pääsevät todistamaan näiden kahden huippuottelijan kohtaamista. Onko odotus ollut turhaa vai nähdäänkö lopulta kauan kaivattu ottelu? Vain aika näyttää. 🥊🏆