– miten tämä on mahdollista?

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät tänään – Saksa kohtaa Skotlannin

🏆 Jännitys tiivistyy, kun jalkapallon EM-kisat potkaistaan käyntiin perjantaina. Avausottelussa nähdään, kuinka Saksa ja Skotlanti ottavat mittaa toisistaan. Iltalehti tarjoaa lukijoilleen liveseurannan päivän ottelusta, joten pysy kanavalla ja seuraa tapahtumia livenä!

Koko turnauksen otteluohjelma on saatavilla helposti yhdellä klikkauksella, joten et jää paitsi yhdestäkään pelistä. Tämän linkin takaa löydät kaikki tarvittavat tiedot: [Otteluohjelma](/jalkapallon-em-2024/3da69954-d19b-4397-90fd-fc93cc56b60f).

📸 Avaspäivä on tuonut mukanaan myös ruuhkia Saksassa, mikä kertoo turnauksen suuresta suosiosta ja odotuksista. Katso kuvat ja tunnelmat suoraan paikan päältä ja valmistaudu kokemaan jalkapallojuhlaa parhaimmillaan.

Muista myös, että voit seurata otteluita järjestyksessä haluamallasi tavalla – uusimmat tapahtumat ensin tai sukeltaa menneisyyteen ja katsoa vanhimmat ensin. Valinta on sinun!

🔄 Pysy ajan tasalla ja lataa lisää päivityksiä, kun niitä tulee saataville. EM-kisat ovat täynnä yllätyksiä, tunteita ja unohtumattomia hetkiä, joten varmista, että olet osa tätä jalkapallohistorian kirjoittavaa tapahtumaa.

Älä unohda, että liveseurannan lisäksi tarjoamme kattavan kuvagallerian, josta löydät kuvia suoraan kentän laidalta. Kuvat tuovat sinut lähemmäs tapahtumien keskipistettä ja antavat sinulle mahdollisuuden kokea pelin tunnelma kotisohvaltasi.

Jalkapallon EM-kisat ovat täällä – ole valmis kokemaan intohimo ja jännitys, jota vain tämä urheilulaji voi tarjota. ⚽

#Jalkapallo #EMkisat #SaksaVsSkotlanti #Liveseuranta #Jalkapallojuhla