”Petri Kontiola jättää jäähyväiset – Mitä hän paljasti viimeisessä puheessaan?”

Petri Kontiola lopettaa uransa mestarina

🏒 Jääkiekkomaailmassa kääntyy uusi sivu, kun Petri Kontiola, 39, ilmoitti sunnuntaina lopettavansa uransa. Päätös tuli heti sen jälkeen, kun Tappara oli voittanut Suomen mestaruuden. ”Ura ei jatku. Kyllä tämä on tässä. Tähän on niin hyvä lopettaa. Olen tyytyväinen jokaiseen sekuntiin, jonka sain tässä porukassa,” Kontiola sanoi jäällä.

Viime vuonna Ilveksessä uransa päättänyt Kontiola palasi kaukaloon vielä tällä kaudella, mutta nyt hän on valmis jättämään jääkiekkoilijan arjen taakseen. ”Olen vaativa itselleni. Jokaisessa matsissa pitäisi tehdä pari maalia. Sitä ei tule enää tapahtumaan,” hän totesi.

🏆 Kontiola on päätökseensä tyytyväinen ja lopettaa uransa mestarina. ”Tuntuu hyvältä lopettaa. Tänään tuli fiilis, että toivottavasti nämä ovat viimeiset pelipäivän lounaat, päikkärit ja lämmittelyt,” hän naureskeli. ”Paljon on ollut kakkos- ja kolmossijoja, karmeita tappioita. Hyvä fiilis, kun olen kerrankin voittajien puolella.”

Vaikka uran loppuminen tuntuu tuoreeltaan vaikealta käsittää, Kontiola on valmis uusiin haasteisiin. ”Tämä on tunteellinen homma. Olen vieläkin, että tulenko huomenna hallille pyörimään ja jumppaamaan. Nopeasti meni parikymmentä vuotta. Hienoa, että päättyi näin,” hän pohtii.

🥇 Kontiola omisti mestaruuden itselleen ja on valmis juhlimaan uransa huipentumaa. Hänen tarinansa on esimerkki siitä, kuinka urheilu-ura voi päättyä korkealle noteeraukseen ja tyytyväisyyteen omasta suorituksesta.

Jääkiekkofanit muistavat varmasti Kontiolan pitkän ja menestyksekkään uran. Hän on ollut esikuva monille nuorille pelaajille ja hänen saavutuksensa jäävät elämään suomalaisen jääkiekon historiassa.

📈 Jääkiekon ystävät voivat nyt kääntää katseensa tulevaisuuteen ja seurata, miten Tappara jatkaa ilman Kontiolan kaltaista konkaria kokoonpanossaan. Samalla he voivat arvostaa sitä, mitä Kontiola on lajin eteen tehnyt ja miten hän on jättänyt jälkensä suomalaiseen jääkiekkoon.

Kiitos, Petri Kontiola, upeista hetkistä jäällä! 🏒👏