Debyyttinsä Leijonissa tehnyt puolustaja siirtyy Ruotsiin – Kulissien takaa paljastuu: ”JYP pyysi aivan liian korkeaa hintaa”

Debyyttinsä Leijonissa tehnyt puolustaja siirtyy Ruotsiin – Kulissien takaa paljastuu: JYP pyysi aivan liian korkeaa hintaa

Tobias Winberg siirtyy MoDon riveihin

Ruotsalainen Expressen-lehti raportoi, että suomalainen jääkiekkopuolustaja Tobias Winberg on tehnyt sopimuksen ensi kaudesta MoDon kanssa. Winberg on tällä kaudella debytoinut Leijonissa ja edustanut JYPiä Liigassa.

25-vuotias Winberg on pelannut tällä kaudella Liigassa 54 peliä ja kerännyt tehopisteitä 5+8=13. Expressen-lehden mukaan hän oli helmikuun siirtotakarajalla lähellä siirtyä Ruotsiin ja HV71:n riveihin, mutta siirto ei toteutunut JYPin vaadittua liian suurta korvausta hänen vapauttamisestaan.

Winbergiä kuvataan hyväksi yleispuolustajaksi, joka hallitsee sekä kiekollisen että kiekottoman pelin. Hän aloitti liigauransa HIFK:ssa ja on edustanut JYPiä viime kaudesta lähtien.

MoDo on tällä hetkellä SHL:ssä sijalla 11. Joukkue kamppailee pääsystä pudotuspeleihin, kun runkosarjassa on jäljellä vielä neljä ottelua.

🏒 Jääkiekon ystäville Winbergin siirto on mielenkiintoinen uutinen, sillä hän tuo MoDon puolustukseen lisää osaamista ja kokemusta. Hänen kykynsä lukea peliä ja tehdä oikeita ratkaisuja kentällä ovat arvokkaita taitoja, jotka voivat auttaa joukkuetta menestymään tulevalla kaudella.

📺 Videolla Pekka Virta avaa puolustuspelaamisen saloja, mikä voi olla kiinnostavaa katsottavaa kaikille jääkiekon seuraajille. Puolustuspelaaminen on tärkeä osa jääkiekkoa, ja Virtan vinkit voivat antaa uusia näkökulmia siihen, miten puolustusta voidaan parantaa.

Jääkiekon ystävät voivat seurata Winbergin edesottamuksia tulevalla kaudella ja nähdä, miten hän sopeutuu uuteen joukkueeseensa ja ruotsalaiseen jääkiekkokulttuuriin. Hänen siirtonsa on varmasti yksi mielenkiintoisimmista käänteistä tulevan kauden SHL:ssä.