”Edmontonin ihme: Voiko Draisaitlin maaliputki pelastaa heidät finaaliin?”

Edmonton Oilersin murskavoitto tasoitti ottelusarjan

🏒 Edmonton Oilers näytti voimansa, kun se murskasi Vancouver Canucksin lukemin 5–1 ja tasoitti ottelusarjan 3–3:een. Dylan Hollowayn upea soolomaali avauserän puolivälissä antoi Edmontonille alkutahdit, mutta Vancouverin Ruotsi-ketju vastasi pian tasoituksella. Elias Pettersson tarjoili Nils Höglanderille paikan maalin eteen, josta tämä ei erehtynyt.

Toisessa erässä Oilers karkasi jälleen johtoon Zack Hymanin ja Evan Bouchardin maaleilla. Ottelun ykköstähti Ryan Nugent-Hopkins (1+2) ja Evander Kane kaunistelivat lukemia päätöserässä Connor McDavidin (0+3) ja Leon Draisaitlin (0+1) alustuksista.

Draisaitl venytti pisteputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi ja johtaa pudotuspelien pistepörssiä saldolla 8+15=23. Saksalainen saavutti myös 100 pudotuspelipistettä vain 60 ottelussa, mikä on NHL:n historiassa kolmanneksi nopein saavutus Wayne Gretzkyn (46 ottelua) ja Mario Lemieux’n (50) jälkeen.

Sarja jatkuu tiistain vastaisena yönä Vancouverissa, jossa Canucksin historiasaldo seiskapeleistä kotikaukalossa on 4–3. Oilers puolestaan on vierasjoukkueena vastaavassa tilanteessa voittanut kolme ja hävinnyt kolme.

📈 Tämän ottelun myötä molemmat joukkueet ovat nyt tasavahvoja ja ratkaiseva seitsemäs peli tulee olemaan todellinen trilleri. Fanit odottavat innolla, kumpi joukkueista ottaa lopullisen askeleen kohti jatkopelejä.

🏆 Pudotuspelit ovat tunnetusti aikaa, jolloin sankarit syntyvät ja legendat vahvistuvat. Draisaitlin kaltaiset pelaajat ovat jo nyt kirjoittamassa nimiään NHL:n historiankirjoihin, mutta pudotuspelien loppuun asti on vielä matkaa. Jännitys tiivistyy, kun kiekko putoaa jäähän tiistain vastaisena yönä – kumpi joukkueista ottaa sen viimeisen askeleen kohti voittoa?

📺 Älä missaa tätä huippujännittävää ottelua, sillä luvassa on taatusti vauhtia, taitoa ja ennen kaikkea maaleja. Ottelu tulee olemaan näytös siitä, kuka on valmis taistelemaan tiensä voittoon asti.