Huuhkajat-tähden joukkue mielettömässä vedossa – Valioliiganousu taas lähempänä

Leeds United jatkaa voittokulkuaan Englannin Mestaruussarjassa

Leeds United on osoittanut vahvuutensa jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa, kun se on kasvattanut voittoputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Viimeisimmässä ottelussaan Leeds kaatoi Plymouthin vieraskentällä lukemin 2–0. Tämä voitto vahvistaa entisestään joukkueen asemaa sarjataulukossa, jossa se on tällä hetkellä toisena, vain kahden pisteen päässä Southamptonista, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Huuhkajistakin tuttu Glen Kamara pelasi jälleen täydet minuutit Leedsin keskikentällä ja osoitti jälleen kerran olevansa tärkeä palanen joukkueen menestyksessä. Unitedin maaleista vastasivat Wilfied Gnonto ja Georginio Rutter, jotka molemmat ovat olleet tärkeitä pelaajia Leedsin hyökkäyspäässä.

Viime kaudella Valioliigasta pudonnut Leeds on nykyisellä tahdilla nousemassa ensi kaudeksi takaisin ykköstasolle. Joukkueen vire on ollut huima, sillä se on voittanut jokaisen Mestaruussarjan ottelunsa tänä kalenterivuonna. Rangersistä viime kesänä siirtynyt Kamara on vakiinnuttanut paikkansa Daniel Farken avauskokoonpanossa, mikä on ollut merkittävä tekijä joukkueen menestykselle.

Farke on suomalaisille tuttu manageri, sillä hän johdatti Norwichin kahdesti valioliiganousuun, kun Teemu Pukki loisti joukkueen hyökkäyksessä. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö Farke toistamaan saman tempun Leedsin kanssa.

Toinen suomalaispelaaja, Marcus Forssin edustama Middlesbrough, otti ison päänahan lauantaina, kun se kaatoi sarjakärki Leicester Cityn 2–1 vieraissa. Forss, joka on tällä kaudella viisi maalia paukuttanut, otettiin vaihdosta kentälle 78. minuutilla ja oli osaltaan auttamassa joukkuettaan tärkeään voittoon.

Leeds Unitedin vahva suoritus Mestaruussarjassa on ollut pysäyttämätön viime kuukausina. Joukkueen fanit voivatkin olla toiveikkaita siitä, että heidän rakastamansa seura palaa ensi kaudeksi Valioliigaan. Tämänhetkinen vire ja joukkueen yhtenäisyys antavat kaikki merkit siitä, että Leeds on matkalla takaisin huipulle.

Lue myös: Näkökulma: Seura teki miljoonien eurojen munauksen Glen Kamaran kanssa

📈⚽️🏆

#LeedsUnited #Mestaruussarja #Jalkapallo #GlenKamara #WilfiedGnonto #GeorginioRutter #DanielFarke #TeemuPukki #MarcusForss #Valioliiga

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *