”Kuka vie EM-kisojen voiton? Suosikit paljastettu – yllätysnimi ravistelee kertoimia!”

Jalkapallon EM-kilpailut alkavat – Ranska ja Saksa suurimmat suosikit

Jalkapallon EM-kilpailut ovat vihdoin täällä, ja koko Eurooppa odottaa innolla, mitä tuleva turnaus tuo tullessaan. Perjantaina käynnistyvät kisat tarjoavat jännitystä, yllätyksiä ja unohtumattomia hetkiä jalkapallon ystäville.

Ranska lähtee turnaukseen yhtenä suurimmista suosikeista. Heidän vahvuutensa piilee laadukkaassa materiaalissa ja päävalmentaja Didier Deschampsin vuosien aikana hioutuneessa pelisysteemissä. Vaikka Deschampsin kyttäyspelaaminen on kerännyt kritiikkiä, uskotaan jatkuvuuden ja turnauspelaamisen olevan heidän valttikorttinsa. Anssi Karjalainen ja Markku Saarinen ovat yhtä mieltä siitä, että Ranska ei tule muuttamaan pelityyliään, vaan luottavat tuttuun ja turvalliseen menestyksen kaavaan.

Mielenkiintoista nähtävää tarjoaa myös isäntämaa Saksa, joka saa kotiyleisön tuen taakseen. Uuden päävalmentajan Julian Nagelsmannin johdolla Saksa on uudistunut rohkeasti, ja joukkueeseen on otettu uusia pelaajia, jotka ovat menestyneet seurajoukkueissaan. Nagelsmannin kädenjälki on herättänyt huomiota, ja Saksa onkin yksi turnauksen mustista hevosista.

Kolmas suuri suosikki selviää IL:n studion videolta, jossa käsitellään Englannin tilannetta erikseen. Joshua Kimmich ja Thomas Müller yrittävät johdattaa Saksan glooriaan kotitantereella, kun taas Kylian Mbappé haluaa pilata saksalaisten juhlat.

Turnauksen aikana kannattaa pitää silmällä myös muita joukkueita ja pelaajia, sillä EM-kilpailut ovat tunnetusti täynnä yllätyksiä. Jännittävät ottelut, taktiset kuvioinnit ja pelaajien henkilökohtaiset tarinat tekevät jalkapallosta niin rakastetun lajin.

Muista seurata turnausta tiiviisti ja nauttia jokaisesta hetkestä – tämä on jalkapallon juhlaa parhaimmillaan! 🏆⚽️