”Legenda pilkkaa Suomea: Katso mitkä kommentit saivat koko maan nauramaan”

Kulttihyökkääjä Craig Bellamy raivostui Suomen voitosta

Kun Walesin jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Craig Bellamy astui Sky Sportsin mikrofonin eteen vuonna 2009, hän ei säästellyt sanojaan. Bellamy antoi ymmärtää, että Suomi ei ole kovin kummoisessa iskussa ja että molemmat joukkueet ovat heikkoja. Tämä kommentti tuli ottelun jälkeen, jossa Suomi oli onnistunut nappaamaan voiton Walesilta vieraskentällä MM-karsintaottelussa.

Bellamyn kommentit herättivät paljon huomiota, ja ne ovat edelleen löydettävissä Youtubesta. Ottelussa Jonatan Johansson teki maalin Jari Litmasen syötöstä, ja Shefki Kuqi viimeisteli loppunumerot lisäajalla. Johansson on myöhemmin kertonut, että koko Huuhkajien joukkue naureskeli Bellamyn kommenteille.

🤔 Onko samaa luvassa tulevissa otteluissa? Wales odottaa kovasti ”Lohikäärmeiden” voittoa Huuhkajista EM-jatkokarsintojen välierässä. Suomen päävalmentaja Markku Kanerva on kuitenkin luottavainen ja heittää paineet Walesin niskaan. Hän muistuttaa, että perusasioiden pitää olla kunnossa ja että Walesilla on omat heikkoutensa, joita Suomi voi hyödyntää.

🏟️ Ensi viikon Olympiastadionin otteluun on jo myyty yli 13 000 lippua, ja odotukset ovat korkealla. Jos Huuhkajat pääsevät pelaamaan tiistaina EM-kisapaikasta, stadionin odotetaan täyttyvän nopeasti.

Tämä ottelu tarjoaa jännitystä ja draamaa jalkapallon ystäville. On mielenkiintoista nähdä, miten Suomen joukkue vastaa Walesin haasteeseen ja pystyykö se toistamaan vuoden 2009 uroteon. Ottelun seuraaminen tarjoaa mahdollisuuden nähdä, miten jalkapalloilijat käsittelevät paineita ja miten heidän taktiikkansa toimivat käytännössä. Jännittäviä hetkiä on siis luvassa! 🇫🇮⚽️🏆