”Sebastian Aho ei pelastanut Carolinaa – Miten kausi päättyi näin shokeeravasti?”

Carolina Hurricanesin kausi päättyi pettymykseen

Carolina Hurricanesin kausi on tullut päätökseensä. Joukkue, joka lähti kevääseen mestarisuosikkina, joutui pettymään, kun New York Rangers pudotti heidät jatkosta voittamalla yön ottelun 5–3 ja koko sarjan 4–2. 🏒

Kahden erän ajan Carolina näytti siltä, että heillä olisi mahdollisuus pakottaa Rangers seitsemänteen ja ratkaisevaan peliin. Sebastian Aho herätti toivoa kotiyleisön keskuudessa karkaamalla laidalta vapaaksi ja ampumalla kiekon tarkasti ohi Igor Šestjorkinin, siirtäen Carolinan 3–1 johtoon. Aho oli jo aiemmin ottelussa syöttänyt Seth Jarvisille, joka ronkki Carolinan 2–0-johtoon.

Kolmannessa erässä Rangers kuitenkin masensi kotiyleisön. Chris Kreider nousi sankariksi iskemällä hattutempun ja Barclay Goodrow viimeisteli Carolinan kohtalon tyhjiin ammutulla maalilla. Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi jäivät valitettavasti ilman tehopisteitä kauden viimeisessä ottelussa.

Rangers kohtaa konferenssifinaalissa joko Florida Panthersin tai Boston Bruinsin. Carolina Hurricanesin kannattajille tämä tarkoittaa pitkää odotusta ensi kauteen ja uuteen mahdollisuuteen.

🏆 Vaikka Carolina Hurricanesin kausi päättyikin pettymykseen, on joukkueella paljon, mistä olla ylpeä. He näyttivät kauden aikana, että heillä on kykyjä ja potentiaalia mennä pitkälle. Kannattajat voivat nyt keskittyä seuraamaan muiden joukkueiden otteita pudotuspeleissä ja samalla valmistautua ensi kauteen.

Jääkiekon ystäville on luvassa vielä paljon jännittäviä hetkiä tämän kauden NHL-pudotuspeleissä. Pysy kuulolla ja seuraa suosikkijoukkueesi matkaa kohti mahdollista mestaruutta! 🏒🥅