”Iivo Niskanen löi kultasuoneen – Kuinka paljon rahaa hän nyt tienaa?”

Iivo Niskasen menestys: Ennätystulot ja uusi manageri

🏆 Suomen hiihtomaailman kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Iivo Niskanen on tehnyt vaikuttavan uran niin laduilla kuin liiketoiminnassakin. 32-vuotiaan urheilijan omistama yritys, Iivo Niskanen oy, on kirjannut vuodelle 2023 ennätyksellisen tuloksen.

📈 Yrityksen tuoreen tilinpäätöksen mukaan bruttotulos nousi huimaan 622 272 euroon, mikä on yli kaksinkertainen summa edellisvuoteen verrattuna. Menojen ollessa vähäiset, liikevoitoksi kirjattiin 566 957 euroa, mikä on myös yrityksen ennätys.

💰 Niskanen palkitsi itsensä muhkealla 150 000 euron osingolla, joka on huomattavasti enemmän kuin edellisenä vuonna. Yrityksen jakokelpoinen oma pääoma oli loppuvuodesta 2023 peräti 1,357 miljoonaa euroa, ja vierasta pääomaa ei juurikaan ollut.

📊 Lisäksi Niskanen on sijoittanut varojaan rahoitusarvopapereihin, joiden arvo taseessa oli noussut 755 000 euroon. Kassavaratkin ylittivät puoli miljoonaa euroa.

🤝 Uutena vahvistuksena Niskasen taustajoukoissa aloitti keväällä 2022 manageri Miro Rousku, joka tunnetaan myös rallikuski Kalle Rovanperän ja golffari Sami Välimäen managerina. Rouskun TMG Management -yritys on kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi, yltäen viime vuonna jo 1,8 miljoonaan euroon.

🏅 Niskasella on lukuisia merkittäviä yhteistyökumppaneita eri aloilta, ja hän on alkanut mainostaa myös hammastahnaa. Pitkäaikaiset kumppanit ovat pysyneet rinnalla, mutta uusiakin on tullut mukaan.

🚀 Tämä artikkeli tarjoaa lukijalle katsauksen Iivo Niskasen menestyksekkääseen uraan sekä hänen yrityksensä vaikuttaviin taloudellisiin saavutuksiin. Lisäksi esittelemme hänen uuden managerinsa Miro Rouskun ja pohdimme, miten hyvä managerointi voi vaikuttaa urheilijan kaupallisiin mahdollisuuksiin.

🌟 Iivo Niskasen tarina inspiroi varmasti monia urheilun ja liiketoiminnan parissa toimivia henkilöitä. Hänen esimerkkinsä osoittaa, että menestyminen vaatii paitsi kovaa työtä ja omistautumista myös oikeita kumppaneita ja osaavaa taustajoukkoa.