”SM-liigahuhu romuttui – Mitä todella tapahtui kulissien takana?”

Jääkiekon SM-liigan tähdistöottelu – totta vai tarua?

🏒 Suomalaiset kiekkojännärit saivat tiistaina sydämentykytyksiä, kun uutiset mahdollisesta tähdistöottelusta SM-liigassa levisivät mediassa. Jääkiekon SM-liiga Oy ja Suomen jääkiekkoilijat Ry eli pelaajayhdistys olivat solmineet uuden yleissopimuksen, jossa mainittiin tähdistöottelun järjestäminen. Mutta mitä tämä oikeastaan tarkoittaa?

Pelaajayhdistys kiirehti kuitenkin tiedottamaan, että tähdistöottelu ei ole suunnitteilla. Toiminnanjohtaja Risto Kauppisen mukaan sopimuksessa on ollut maininta mahdollisesta tähdistöottelusta jo aiemminkin, mutta se ei velvoita osapuolia järjestämään sitä.

Tämä herättää kysymyksen, miksi tähdistöottelu on ylipäätään kirjattu sopimukseen? Liiga ja Pelaajayhdistys ovat yhdessä sopineet, että joko toinen niistä tai ne yhdessä voivat järjestää All Stars- tai muun vastaavan ottelun. Ehkäpä kyse on vain varautumisesta mahdollisuuteen, jos sille ilmenee tarvetta ja kiinnostusta.

Edellisen kerran SM-liigassa nähtiin tähdistöottelu kaudella 1998–1999, jolloin ulkomaalaispelaajista koottu joukkue voitti suomalaiset lukemin 14–10. Voisiko tähdistöottelu tehdä paluun ja tarjota jälleen unohtumattomia hetkiä kiekon ystäville?

Vaikka tähdistöottelu ei olekaan nyt ajankohtainen, on SM-liiga täynnä muita jännittäviä tapahtumia ja otteluita. Kauden aikana fanit voivat seurata suosikkijoukkueidensa otteita ja kannustaa heitä voittoon. Ja kuka tietää, ehkä tulevaisuudessa tähdistöottelu saa uuden mahdollisuuden loistaa SM-liigan tähtihetkenä.

🌟 Jääkiekon ystäville tiedoksi, että vaikka tähdistöottelu ei olekaan tulossa, on liigassa paljon muuta seurattavaa. Pysy kuulolla ja seuraa suosikkijoukkueesi matkaa kohti mestaruutta!