”TPS iskee jälleen! Mikä on seuraava siirto heidän mestaruusjahtiinsa?”

Lukas Wernblom jatkaa Turun Palloseurassa

🏒 Hyökkääjä Lukas Wernblom on allekirjoittanut jatkosopimuksen Turun Palloseuran kanssa. Tuleva kausi nähdään hänen jatkavan joukkueen riveissä, mikä on loistava uutinen TPS:n faneille.

Wernblom itse on innoissaan tulevasta kaudesta ja kokee, että viime kaudella hänen pelinsä oli vahvalla tasolla. ”Oma peli tuntui hyvältä viime kaudella ja oli hienoa saada luottamusta ja vastuuta,” hän kommentoi. Vaikka kauden aikana oli haasteita, löysi hän lopulta oman paikkansa joukkueessa.

24-vuotias Wernblom siirtyi TPS:ään kesken viime kauden Malmöstä ja nousi nopeasti joukkueen kärkihyökkääjäksi. Runkosarjassa hän teki 40 ottelussa 30 pistettä ja pudotuspeleissä yhdeksässä ottelussa yhdeksän pistettä.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio on erittäin tyytyväinen Wernblomin jatkosopimukseen. ”Ollaan enemmän kuin iloisia, että Lukas jatkaa meillä,” Kallio sanoo. Hän kuvailee Wernblomia periksiantamattomaksi ja monipuoliseksi hyökkääjäksi, jolla on kyky tehdä tulosta hyökkäyspäässä.

Vaikka viime kausi päättyi TPS:lle pettymykseen puolivälieräputoamisena Tapparalle, on joukkueella ja faneilla nyt katseet tiukasti tulevassa kaudesta. Wernblomin jatkaminen joukkueessa on merkittävä palanen tulevan kauden menestyspuzzlea.

📺 Jääkiekon ystäville tarjolla on myös IL-TV:n video, jossa valmentaja Pekka Virta avaa puolustuspelaamisen saloja. Tämä on erinomainen mahdollisuus oppia lisää jääkiekon strategioista ja parantaa omaa pelikäsitystä.

Turun Palloseura ja sen fanit voivat siis lähteä tulevaan kauteen positiivisin mielin, kun yksi avainpelaajista on varmistettu joukkueeseen. Wernblomin jatkosopimus tuo lisää varmuutta ja kokemusta joukkueeseen, mikä on tärkeää menestyksen kannalta.