Venäjän armeijan suurkunnianosoitus Pietarissa – Teemu Pulkkisen osallistuminen vielä epävarmaa

Venäjän armeijan suurkunnianosoitus Pietarissa – Teemu Pulkkisen osallistuminen vielä epävarmaa

Pietarin SKA kunnioittaa Venäjän armeijaa erikoisottelussa

🏒 Jääkiekon KHL-liigan Pietarin SKA valmistautuu sunnuntain otteluunsa Kunlun Red Staria vastaan erityisellä tavalla. Joukkueen valmentaja Roman Rotenberg on ilmoittanut, että ottelu tullaan pelaamaan armeijan väreissä ja omistetaan Venäjän armeijalle.

Pietarissa sijaitseva SKA-areena, joka on maailman suurin jääkiekkoareena 21 452 katsojapaikallaan, tulee olemaan tapahtumapaikkana tälle merkittävälle ottelulle. Rotenbergin mukaan ottelu tulee olemaan loppuunmyyty, mikä kertoo tapahtuman suuresta kiinnostuksesta.

🇫🇮 Suomalaispelaaja Teemu Pulkkinen edustaa vastustajajoukkuetta Kunlun Red Staria, mutta hänen roolinsa joukkueessa on jäänyt pieneksi. Pulkkinen ei ollut kokoonpanossa Kunlunin edellisessä ottelussa Sotšia vastaan ja viimeistä edellisessä ottelussa hän pelasi nelosketjussa.

Sunnuntain ottelu on erityisen merkittävä myös siksi, että se on läntisen konferenssin kärkipaikalla olevan Pietarin SKA:n runkosarjan viimeinen ottelu. Joukkue voitti perjantaina Dinamo Minskin ja Rotenberg omisti voiton Neuvostoliiton toisen maailmansodan armeijalle sekä nykyään Ukrainassa taisteleville sotilaille.

Kunlun Red Starilla on vielä jäljellä kaksi ottelua ennen kauden päättymistä. Heidän kautensa päättyy runkosarjaan, joten joukkueella on kaikki pelissä tulevissa kamppailuissa.

🏆 Tämä ottelu tarjoaa jännitystä ja tunnelmaa paitsi paikan päällä oleville katsojille, myös kotisohvilla seuraaville faneille. Jääkiekon ystävät voivat odottaa näkevänsä tiukkaa kamppailua ja ainutlaatuisen kunnianosoituksen armeijalle. Ottelun seuraaminen tarjoaa myös mahdollisuuden nähdä, miten suomalaispelaaja Pulkkinen pärjää kansainvälisessä pelikentässä.

📺 Jääkiekon ystävien kannattaa siis varmistaa, että he ovat valmiina seuraamaan sunnuntain ottelua ja kannustamaan omaa suosikkijoukkuettaan voittoon.