– Voiko hän rikkoa ennätyksen?

Yleisurheilun EM-kisat Roomassa – Suomalaiset taistelevat mitaleista

Rooman historiallinen kaupunki on jälleen yleisurheilun keskipisteessä, kun EM-kisat ovat täydessä vauhdissa. Toisen kisapäivän aikana suomalaiset urheilijat ovat näyttäneet kykynsä ja taistelutahtonsa, ja Iltalehti on paikalla seuraamassa tapahtumia hetki hetkeltä.

Illan sessiossa seitsemän suomalaista urheilijaa astuu areenalle, ja odotukset ovat korkealla. Voit seurata kisapäivän ohjelmaa ja suomalaisten esiintymisiä 👉 [tästä linkistä](/yleisurheilun-em-2024/8c1dca7e-bf33-4fac-a903-3dc07cc2c473).

Liveseuranta tarjoaa jännittäviä hetkiä ja päivityksiä reaaliajassa. Voit valita haluatko lukea uusimmat tapahtumat ensin vai seurata kisoja kronologisessa järjestyksessä.

Kuvagalleriasta voit ihailla, miltä stadion näytti eilen aamupäivän session aikana, ja tuntea olevasi osa yleisöä. Aku Partanen on yksi suomalaisista, joilla on mahdollisuus mitaliin, ja hänen suoritustaan odotetaan innolla. Wilma Murto puolestaan hamuaa paikkaa seiväshyppyfinaalissa, ja hänen esityksensä on varmasti yksi päivän kohokohdista.

Yleisurheilun EM-kisat ovat täynnä draamaa, yllätyksiä ja urheilun huippuhetkiä. Tämän vuoden kisat Roomassa eivät ole poikkeus, ja suomalaiset urheilijat ovat valmiita näyttämään parastaan. Pysy siis kuulolla, seuraa liveseurantaa ja kannusta suomalaisia kohti voittoa! 🏆🇫🇮

Muista myös, että voit seurata kisoja suorana lähetyksenä televisiosta tai striimipalveluista, jotta et missaa yhtään jännittävää hetkeä. Ja jos haluat tietää lisää urheilijoista tai heidän valmistautumisestaan kisoihin, tutustu urheilu-uutisiimme, jotka tarjoavat syvällisiä analyysejä ja haastatteluja.

Rooman EM-kisat ovat todellinen urheilujuhla, joka tuo yhteen Euroopan parhaat yleisurheilijat. Ole osa tätä ainutlaatuista tapahtumaa ja elä mukana suomalaisten matkassa kohti menestystä!