Jokerien maalivahti käsirysyssä Keravalla – Sai pelikiellon: ’Ei ollut täysin hetken mielijohde

Jokerien maalivahti käsirysyssä Keravalla – Sai pelikiellon: 'Ei ollut täysin hetken mielijohde'

Jokerien ja Joensuun Kiekko-Poikien maalivahdit ottivat yhteen Mestis-kierroksella

Perjantain Mestis-kierroksella nähtiin harvinainen tilanne, kun Jokerien ja Joensuun Kiekko-Poikien maalivahdit Ville Kolppanen ja Eemil Vinni joutuivat nyrkkitappeluun kesken ottelun. 🥊

Kolppanen ja Vinni siirtyivät Jokerien maalilta kuumenneen tilanteen jälkeen keskiympyrään, pudottivat varusteensa ja alkoivat ottaa toisistaan mittaa nyrkein. Tilanne sai alkunsa, kun molemmat maalivahdit reagoivat kentällä tapahtuneeseen rähinään ja päättivät selvittää välejään omalla tavallaan.

Mestiksen kurinpitoryhmä antoi tiistaina molemmille maalivahdeille yhden ottelun pelikiellon tapahtuneen johdosta. Lisäksi molemmat saivat pelirangaistuksen tappelusta. Kurinpitoryhmän mukaan vaikka fyysinen yhteenotto ei ollut erityisen mittava, ei sitä voida pitää täysin spontaanina, sillä molemmat pelaajat tulivat tilanteeseen omalta maaliltaan ja oma-aloitteisesti.

Joensuun Kiekko-Pojat voitti Keravalla pelatun ottelun lopulta lukemin 3–1. Eemil Vinni, joka pelaa Joensuussa lainasopimuksella, on vasta 18-vuotias nuori lupaus, jonka ura on vasta alussa.

Tällaiset tapahtumat herättävät aina paljon keskustelua jääkiekkopiireissä. On tärkeää muistaa, että vaikka jääkiekko on fyysinen laji, pelaajien turvallisuus on aina etusijalla. Tappelut eivät kuulu urheiluun, ja on hyvä, että kurinpitoryhmät puuttuvat tällaisiin tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Jääkiekon ystävänä voit seurata Mestiksen tapahtumia ja otteluita monista eri lähteistä. Ottelut ovat usein katsottavissa suoratoistopalveluissa tai televisiosta, ja niistä raportoidaan laajasti eri medioissa. Pidä itsesi ajan tasalla ja nauti jännittävistä otteluista turvallisesti kotisohvalta käsin! 🏒📺