Olivia Dunne kiusaantui videolla – ”Tuntuu kuin pitäisi olla sukelluspuku päällä”

Olivia Dunne kiusaantui videolla – Tuntuu kuin pitäisi olla sukelluspuku päällä

Olivia Dunnen Tiktok-pila meni pieleen

Voimistelija Olivia Dunne yritti saada poikaystävänsä Paul Skenesin kauhistumaan kertomalla hänelle, että on lähdössä työkeikalle vaaralliseen paikkaan, öljynporauslautalle. Skenesin reaktio oli kuitenkin odottamaton, sillä hän ei säikähtänytkään, vaan oli kumppaninsa tukena ja kannusti häntä.

Dunne yritti vielä maustaa tarinaansa kertomalla, että hänen pitäisi olla sukelluspuvussa hitsaamassa asioita veden alla, mutta Skenes ei muuttanut mieltään. Hän uskoi, että Dunne pystyy siihen ja kannusti häntä sanomalla, että ”Eivät he käske tekemään mitään, mihin et pysty. Hyvin se menee.”

Lopulta Dunne joutui toteamaan pilansa menneen pieleen ja kirjoitti videon saatetekstiksi: ”Ei sellainen vastaus, jota odotin. Hän on kannustava kuninkaani.”

Tämä tarina osoittaa, että joskus pilat voivat mennä pieleen, mutta se ei tarkoita, että tilanne olisi huono. Päinvastoin, se voi paljastaa jotain arvokasta suhteesta ja kumppanista. Skenesin reaktio osoittaa, että hän luottaa ja uskoo Dunneen, ja se on jotain, mitä jokainen toivoisi kumppaniltaan.

Jos sinulla on suunnitelmissa tehdä pila kumppanillesi, muista, että reaktio voi olla odottamaton. Ole valmis siihen, että pila voi mennä pieleen ja ole valmis nauramaan itsellesi. Tärkeintä on pitää huumori mukana ja muistaa, että pilan tarkoitus on tuoda iloa ja naurua, ei aiheuttaa harmia.

🤣👫💕

Muista myös, että pilojen tekeminen voi olla hauskaa, mutta niiden tulee aina olla hyväntahtoisia. Kunnioita toisen rajoja ja älä tee pilaa herkistä aiheista. Kommunikoi kumppanisi kanssa ja varmista, että molemmat olette mukavuusalueellanne.

Jos haluat nähdä lisää hauskoja videoita ja piloja, voit seurata Olivia Dunnea Tiktokissa. Hän julkaisee usein viihdyttävää sisältöä ja jakaa elämänsä iloja seuraajiensa kanssa. Ja kuka tietää, ehkä seuraava pilasi meneekin nappiin!