”Kärppien tähdet hyötyvät välierien yllätyksestä – Mitä muutoksia on luvassa ketjuissa?”

Päivän kiinnostavin peli

🏒 Liigan välierissä käydään kuumaa kamppailua, kun Kärpät ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa. Pelicans on osoittanut vahvuutensa voittamalla kaikki kolme ensimmäistä peliä, mutta Kärpät ei ole vielä valmis luovuttamaan. Tänään Oulussa pelattava ottelu voi ratkaista paljon, sillä Pelicansilla on mahdollisuus napata sarjan ensimmäinen ottelupallo.

Vaikka Pelicans on hallinnut pelejä, maaliodottamat ovat silti olleet Kärppien eduksi. Tämä nostaa esiin sarjan tähän asti ratkaisevimman tekijän: maalivahtipelin. Niklas Kokko, joka siirtyi kesken kauden Kärpistä Pelicansiin, on ollut sarjan maalivahtipelin tähti. Hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 94,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,33. Kärppien maalivahtien, Tomi Karhusen ja Niclas Westerholmin, tilastot eivät yllä lähellekään Kokon lukemia.

Nelospelin erikoisuutena on ollut pidempi palautumisaika, joka voi olla etu Kärpille. Heidän kärkiketjunsa on ollut väsynyt, mutta tänään heillä on mahdollisuus näyttää tuoreempaa jalkaa. Ketju on tehnyt yli 60 prosenttia Kärppien pudotuspelimaaleista, joten heidän panoksensa on merkittävä.

Kokoonpanoissa on tapahtunut pieniä muutoksia molemmissa joukkueissa. Kärpät on tehnyt muutoksia hyökkäysketjuihinsa ja pakkipareihinsa, kun taas Pelicans jatkaa pääosin tutuilla koostumuksilla. Kärpille muutokset voivat tuoda lisää mahdollisuuksia.

Voimasuhteiden osalta pidän Kärppiä marginaalisena suosikkina. Kotietu ja psykologiset tekijät voivat kääntää pelin heidän hyväkseen. Vedonlyöntimarkkinoilla Kärppien voitolle tarjottu kerroin on 1,95, mikä voi olla houkutteleva valinta.

🕒 Kärpät–Pelicans alkaa kello 18.30.

🎲 Päivän paras vetovihje

Toinen välieräpeli pelataan Kuopiossa, missä KalPa kohtaa Tapparan. KalPa on osoittanut vahvuutensa ja saanut tiistaina ansaitun voiton. He ovat saaneet pari päivää lepoa, mikä voi olla etu heille nopeampana joukkueena.

Myös tämä välierä alkaa kello 18.30.

📊 Päivän pelien vuoden kokonaissaldo on 46/105/80%.

Iltalehti valitsee päivittäin kiinnostavimman pelin ja parhaan pelikohteen, jotka löydät Vedonlyönti ja ravit -osastosta.

Tämän päivän ottelut tarjoavat jännitystä ja mahdollisuuksia vedonlyöjille. Muista aina pelata vastuullisesti ja harkiten.