kohuun!

Tanskan maalivahti Mathias Seldrupin silmänisku hämmentää

📸 Tanskan maalivahti Mathias Seldrup, 27, sai Leijonien ottelussa työskennelleen valokuvaajanaisen hämilleen. Seldrup luisteli matsin toisessa erässä kaukalon päätyyn ja iski silmää pleksin taakse. Siellä seisoivat Iltalehden kuvaaja ja nuori tšekkiläinen naiskollega.

Tšekki alkoi nauraa silmäniskun jälkeen, mutta Seldrupin mukaan ele ei ollut tarkoitettu hänelle. – Se oli tarkoitettu kaverilleni, joka tulee samasta kaupungista kuin minä. Hän istui sen naiskuvaajan vieressä, maalivahti naureskeli. – Peter ottaa kuvia Tanskan maajoukkueelle. Iskin silmää hänelle.

Seldrup ei myöskään innostunut treffiehdotuksesta kuvaajan kanssa. – Minulla on tyttöystävä, hän kertoi.

Tanskalaisveskari roikkui Suomea vastaan pitkään kiinni jopa nollapelissä, mutta kolmannessa erässä selän takana soi kahdesti. Kahdeksan sekuntia ennen toisen erän loppua Seldrup näytti loukkaavan itseään, kun Mikael Granlund ajoi maalille ja suistui päin häntä. Seldrup pystyi kuitenkin pelaamaan pelin loppuun. – Minulla oli ongelmia lonkkani kanssa jo harjoituksissa, koska en ole pelannut juurikaan, hän myönsi. – Suomalainen törmäsi minuun ja lonkka vääntyi vähän, mutta sain siihen hoitoa tauolla. Lonkka oli sen jälkeen ihan kunnossa.

🏒 Jääkiekon ystäville tämä tapaus tarjoaa mielenkiintoisen kurkistuksen pelin kulissien taakse ja muistuttaa, että urheilijat ovat myös ihmisiä, joilla on omat henkilökohtaiset elämänsä ja suhteensa. Se myös osoittaa, että pienet eleet ja hetket voivat saada suuren huomion ja tulla osaksi laajempaa tarinaa.

👀 Jos olet itse valokuvaaja tai urheilun ystävä, tämä tarina voi inspiroida sinua kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin ja hetkiin, jotka voivat olla merkityksellisiä tavalla, jota et ehkä aluksi huomaa. Olipa kyseessä sitten silmänisku tai muu ele, ne voivat kertoa tarinoita ja luoda muistoja, jotka kestävät pitkään.

📷 Valokuvauksen näkökulmasta tämä tapaus korostaa myös sitä, kuinka tärkeää on olla valppaana ja valmiina ikuistamaan hetket, jotka voivat olla arvaamattomia ja ohikiitäviä. Se muistuttaa siitä, että hyvä kuvaaja on aina valmis tarttumaan tilaisuuteen ja tallentamaan ainutlaatuisia hetkiä.

Jääkiekko ja urheilu yleensä tarjoavat paljon enemmän kuin pelkkää peliä; ne tarjoavat tarinoita, tunteita ja yllättäviä käänteitä. Mathias Seldrupin silmänisku on vain yksi esimerkki siitä, miten urheilun maailma voi yllättää meidät milloin tahansa.