”Kuoleman varjossa? Tiktok-seuraajat paljastavat Tracyn, 36, karun kohtalon – miten kahden lapsen äiti voi selvitä?”

Tracy Kissin taistelu harvinaista nivelsairautta vastaan

Tracy Kiss, 36, on joutunut kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen. Hänellä on diagnosoitu Ehlers-Danlosin oireyhtymä, harvinainen nivelsairaus, joka voi lyhentää hänen elinikäänsä merkittävästi. New York Postin mukaan tämä sairaus voi johtaa siihen, ettei hän ehkä elä 50-vuotiaaksi.

Kissin Tiktok-seuraajat huomasivat kaksi viikkoa sitten, että hänen olkapäänsä nivelet osoittivat epätavallisesti taaksepäin. Yksi seuraajista ehdotti, että hänellä saattaisi olla Ehlers-Danlosin oireyhtymä. Lääkärissä epäily osoittautui todeksi, ja nyt Kissin on tutkittava, onko hänellä oireyhtymän vaskulaarinen muoto, joka voi aiheuttaa verisuonten ja sisäelinten repeytymisen.

Reumaliiton sivujen mukaan Ehlers-Danlosin oireyhtymässä on kyse sidekudoksen sairauksista, jotka voivat aiheuttaa ylitaipuvia niveliä ja sidekudoksen vaurioitumista. Tämä voi johtaa nivelten yliliikkuvuuteen ja sijoiltaan menoihin.

Kiss on kuitenkin päättänyt taistella sairautta vastaan. Hän aloitti fitnessurheilun 29-vuotiaana synnytettyään ensimmäisen poikansa ja on kisannut ammattilaistasolla. Vaikka hänellä oli seitsemän vuoden ajan rintaimplantit, jotka repeytyivät pojan syntymän yhteydessä, hän ei antanut periksi. Hän alkoi treenata ja nostaa painoja, mikä auttoi häntä voittamaan kipuja ja vaivoja.

Kiss harjoitteli armeijatyyliin, treenasi viidesti viikossa ja sijoittui toiseksi naturaalin kehonrakennuksen WBF-liiton MM-kisoissa huhtikuussa 2017. Hän on hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta tietää, että rinnassaan tikittää aikapommi. Monet Ehlers-Danlosin oireyhtymää sairastavat kärsivät sydänongelmista.

Vaikka Tracy Kiss pelkääkin, ettei ehdi nähdä lastensa kasvavan aikuisiksi ja menevän naimisiin, hän ei anna periksi. Hän haluaa elää täysillä sen ajan, mikä hänellä on jäljellä, ja inspiroida muita samassa tilanteessa olevia ihmisiä.

🌟 Tärkeää on muistaa, että vaikka elämä heittää eteen haasteita, ei pidä koskaan luovuttaa. Tracy Kiss on esimerkki siitä, miten positiivisella asenteella ja päättäväisyydellä voi kohdata vaikeimmatkin tilanteet. Hänen tarinansa rohkaisee meitä kaikkia arvostamaan jokaista hetkeä ja elämään elämäämme täysillä.